Skip to main content

Salon

PARK by Kyhl Coiffure startede i 1999 hvor Marianne Kyhl åbnede sin salon i Sudergade. Efter 21 år på to forskellige adresser i Sudergade åbende Marianne så PARK salonen i 2021 på vores nuværende adresse i Stjernegade.

I PARK salonen møder du Marianne og hendes team af uddannede frisører og de kommende stjerner – frisøreleverne.I PARK by Kyhl Coiffure handler det om dig, vi vil gerne give dig en skøn, ekstraordinær, frisøroplevelse i vores lækre og hyggelige omgivelser.

Marianne

Frisør og indehaver

Kimia

Frisør

Caroline

Frisør

Emilie

Frisør

Pernille

Frisørelev – uddannet September 2024

Sally

Frisørelev – uddannet August 2025

Julie

Frisørelev – uddannet 2026

Frederikke

Frisørelev – uddannet 2028

Elever

Hos PARK by Kyhl Coiffure tager vi et socialt ansvar og har altid flere elever der er i gang med den 4 årige frisør uddannelse. I salonen tilbyder vi altid et stort udvalg af frisørbehandlinger hos vores dygtige elever. Vi har altid elever på forskellige niveauer i salonen, som alt efter hvor langt de er i uddannelsen tilbyder forskellige behandlinger til forskellige priser. Du kan på nogle behandlinger få 20%-50% rabat. Vores elever tilbyder frisørbehandlinger lige fra klipning til farvning, striber, balayage, permanent mm.